Ledig fredag

Långhelg för Maja Nilsson denna veckan. Tog mig en redig sovmorgon innan jag traskade in på stan och köpte en ny bikini. Trots att det är fredag blir det en lugn kväll, hade tänkt ta tag i min lägenhet och storstäda. Även brottas med mina garderober möjligtvis. 

Men innan dess ska jag springa iväg till solariet och sedan svänga förbi Ica eftersom jag har fått ett paket. Hoppas på att det är min balklänning!!
En vecka kvar

Sitter för tillfället i sängen och ser på Kristianstad vs. Ystad. Har spenderat hela min eftermiddag i sängen. Orken är helt i botten och jag klarar knappt hålla ögonen öppna. Trots det har jag tänkt packa väskan klart för gymmet imorgon innan jag lägger mig för dagen. 

Har dock lite ångest som kryper sig på eftersom jag har biologiprov imorgon och känner mig långt ifrån redo. Får bli att läsa nån sida innan jag slår på min Head Space och kör lite avslappning innan jag kastar in handduken för idag.

Åh vad kul att ni får ta del av mitt händelserika liv igen!! 
How will I know if you're thinking of me

Förlåt för att bloggen har prioriterats i sista hand. Försöker förstå att mina 3 år snart är slut och nya äventyr väntar. 

Bör tillägga att ni ej missat mycket, det mesta här är precis som vanligt. Men nu börjar sista månaden, Rhodos, balen, studenten och alanya väntar och ingen är gladare än jag.

Ska traska iväg och handla så jag kan laga mig en middag innan jag försöker mig på ett träningspass tror att jag känt mig lite risig senaste veckan. Hejdå vänner. Jag har inte glömt er. Lovar
RSS 2.0