Fake a smile, yeah, lie and say you're better now than ever and you're life's okay

Hejsan på er. Måndag idag, älskade måndag. 
 
Här händer allt och igenting. Räknar mest ner dagarna tills det blir fredag och hemfärd till Piteå. Lov, älskade lov. Ingen är gladare än mig att det kommer nu. Helst igår. 
Annars går dagarna mest i ett. Handboll, handboll, handboll. Maja Nilsson klagar inte över det. Hittat ny energi och glädje på planen igen. Någon viskade i mitt öra att handboll inte är allt i världen, utan att jag står på planen för att jag tycker det är så förbannat jävla kul. Man inser sånt då man stänger av dator, mobil och tv. Även om det är jävulsk läskigt att sitta själv med sina tankar är de nyttigt. Men läskigt. 
Men mina vänner, bekanta och övriga. Nu ska jag packa om och traska iväg till spårvagnen. Träning står på schemat.
 

Fuck, I tried. I tried and it hurts.

Lördag och helg. Enda dagen på veckan man faktiskt kan andas ut. Inga måsten. Inga krav. Om man nu inte bor själv i en lägenhet... Då måste man tvätta, diska och städa. Vilket är precis det jag håller på med just nu. 
Igår lagade jag middag åt Eman innan vi traskade iväg till bergakungen för att se på The Mazerunner. Lurig film, fattade ungefär 2% men den var ändå helt okej.
Nä vänner, nu ska jag hänga upp min tvätt..."lately I don't see you smiling alot"

Hejsan vänner.
Här i Göteborg rullar vardagen på som vanligt. Träna, handla, diska, tvätta, sova, plugga osvosv. Händer inte mycket alls annars. Eller jo, Lindagumman uppe i norrbotten och jag bokade precis biljetter till The Script i Mars. Både hon och jag har velat se dem sen vi först hörde dom typ. Så nu räknar jag ner dagarna. 
Men hjärtegull, ska byta om och traska iväg på träning.
Hadeeee
 

RSS 2.0