Need someone to numb the pain

Goddagens, dagarna bara springer iväg och mitt sommarlov och Piteå närmar sig med stormsteg. Redan nästa lördag lyfter planet och redan på måndag den 2 juni börjar sommarjobbet. 
I måndags började försäsongen med ÖHK, löptest 8 km. Hinner ju dock inte vara med mer än två veckor sedan får jag ta tag i träningen själv. Blir nog bra det med. 
Onsdags var det nationella i matte. Det gick så fruktansvärt dåligt. Blir ledsen då jag tänker på det.... Men, det är inget att göra åt nu. 
Nu ska jag ta och hitta mig nå att äta till middag innan jag sätter igång med min engelskaredovisning... 
I sommar är det du och jag broder


I'm hopeful, yes I am. Hopeful for today.

Hejsan på er. Åter igen ett tag sen jag kika in här! Mycket har hänt, har fått jobb för sommaren så jag tar min väska och far upp till Piteå redan den 30 Maj för att hinna jobba en vecka innan jag åker till Gran Canaria med mor och far. 
Nå annars då? Min äkta bror var här i helgen och hälsade på, lyckades släpa upp han i Helix. Lisebergs nya bergodalbana. Hade kramp i benen efteråt eftersom jag satt och spände mig så mycket. Som att det skulle hjälpa?! 
Dagen till ära har jag screenat mig, gick väldigt bra. Bara baksidalår som är lite stela, vilket inte är någon landshemlighet precis... Fick även avsluta skoldagen på gymmet med lite knäböj. Dom har jag saknat! Förväntar mig ömma ben imorgon. 
Vänner. Måste plugga nu! RSS 2.0