I'll give my all to you

 

Be a king when kingdom comes

Hejsan vänner. 
Steg 5 var sist vi hördes vid va? Vi slutade på en fjärdeplats vilket inte är helt dåligt även om det kändes surt just då. Hade iaf en underbar helg med mitt älskade lag. 
Veckan som varit har jag spenderat med mamma som var här från torsdag tills söndag. Hann även spela två matcher, båda slutade med vinst. Vi får alltså kvala upp till div 1 nu vilket är kul. 
Idag startade dagen med morgonträning, gymmet. Det var sega ben av nån anledning, kanske för att det är måndag och livslusten är minus på måndagar. Meeeeeeen. Slutade direkt efter morgonträningen och begav mig till stan med Tilda, Batista, Wikis, Landin och Thimfors. Vi satte oss och tjöta på ett kafé i nån timme innan vi alla drog oss hem. Eftermiddagen har jag spenderat med en powernap vilket jag tackar gudarna för. Tror jag ska fortsätta med det tills jag måste traska på träning. Så får det blir! Hörs bröder. 
Er gillar jagSM

Hejsan vänner, bekanta och övriga.
Idag är det SM slutspel. Semi mot Team Stockholm står på schemat. Topp 4 i Sverige, det är fan inte dåligt tjejer! 
Är så stolt över mitt lag, ni är bäst på riktigt asså. 
Nä, ska ta mig till hallen nu! You can tell everybody, go ahead and tell everybody. I'm the man.

Go kväll, torsdag idag. Imorgon är det fredag och SM helg. Steg 5. Andra året i rad, kan inte bli annat än kul.
Men, vad har hänt sen sist? Pappa kom i tisdags, mysigt att få ha han här ett tag. Saknar både han, mamma och bror varje dag. Onsdags drog jag till curlinghallen för att spela skol DM i curling. Vi kämpade tappert jag, Buskas, Spets och Elin. Två vinster fick vi ändå, och en jävla massa skratt. Onsdagkväll var det sista träningen inför helgen, hade gärna gått på idag också men jaja. 
Idag har det varit en lugn dag med pannkakor till lunch, blir det bättre SM tagg eller?
Nej mina vänner och övriga ska packa klart väskan, räkna lite fysik och hitta nån snygg bikini som är värd att beställa. 
Aloha
 

Framtiden är våran

Hej vänner. Jag borde för tillfället spendera all min tid med historieboken men jag kände att det var dags att ta en pause. Efter ca 5 minuter typ.. 
Jaja, helgen har spenderats till största delen med handboll. I fredags var vi på O'learys och åt finmiddag och firade att Emelie fyllt 18 år. I går och idag har jag sprungit runt på en handbollsplan. Två vunna matcher så det kan vi vara glad för. 
I fredags sa jag hejdå till min krigare. Tappade iPhonen för ungefär 7392751 gången och nu tog det ut sin rätt. Traskade till Nordstan och införskaffade en ny älskling. Trivs bra med han, även om jag gärna fortsatt med min gamla. Vi hade så lång historia. 2 år och 3 månader tillsammans. 
Nej men vet ni vänner, ska återvända till min älskade historiebok.... RSS 2.0