In a world full of people. There is one killing me.

Hejsan bröder. Väldigt väldigt tung vecka för mig... Vill bara sova. Till råge på det har jag dessutom dratt på mig nån typ av förkylning eller liknande. Gör inte livet bättre. Jag vill ju träna men har ingen ork, vill bara dra täcker över huvet. Hoppas det vänder snart nog...Baby it's you

Nothing's perfect, but it's worth it after fighting through my tears
And finally you put me first

Baby it's you.
You're the one I love.
You're the one I need.
You're the only one I see.

Come on baby it's you.

You're the one that gives your all.
You're the one I can always call.
When I need you make everything stop.
Finally you put my love on top.

Oh please stay with me, cause you are all I need.

Veckan har börjat oerhört tungt. Har ingen ork och vill helst av allt bara lägga mig i sängen, dra täcket över huvet och sova. Men icket det, he sko arbejitas. Räkna dagarna tills jag får sätta mig på flyget ner till Göteborg igen och träffa alla mina älsklingar. Jag saknar dom så. 
Ska sätta mig och äta i hopp om att få nån energi... Sedan är det träning, om jag inte avlider innan. 

Du kan få mig så lätt

Söndag och denna vecka börjar lida mot sitt slut. Fredagen var mycket trevlig med festligheter ute i Böle. 
Lördagskvällen spenderade jag med Channing Tatum och Linda. Vi såg 22 jump street som jag har längtat efter ända sedan den dagen jag såg första filmen. Oerhört bra! 
Idag har jag ätit mat för en hel armé, men det är rätt. Så det ska va. Håller för närvarande på att försöka smälta all mat jag har tryckt i mig så jag kan ta tag i dagens träning. Blir löpning och lite cirkelträning tror jag... Jobbigt.. Åh Gud vad det gör ont att nått så nära kan vara så långt bort

Hejsan kära vänner och glad midsommar! Jag vet att det är ett antal sekel sedan jag kikade in här, men det är smällar man får ta. 
Jag har hunnit med en del på sista månaden. Fick sommarlov och ingen var gladare över det än mig. Mitt sista sommarlov... 
Kom hem till Piteå tidigt, redan den 30 maj och började jobbet den 2 juni. Jobbade kort vecka och drog sedan med ma och pa till Gran Canara för att träffa solen. 28 till 30 grader och strålande sol hade vi hela veckan! 
Väl hemma startade jag upp min andra jobbvecka som även den var kort eftersom det är en röd dag idag. Fick även min första lön igår, känner mig väldigt vuxen hähä. 
Idag ska jag iväg till Böle och Elin för att fira hennes 18års dag som var i onsdags! Ska bli riktigt trevligt!RSS 2.0