Stanna och andas.

Jag sitter här 18 år gammal. Om två veckor har jag kanske körkort. Om ett halvår börjar jag sista året på gymnasiet och om ett år och några månader tar jag studenten.
 
Jag klagar ofta på att jag inte har gjort så mycket i mitt liv, att dagarna bara springer iväg och jag hinner inte med. Det var ju nyss jag börjande skolan? Det var ju nyss jag flyttade till Piteå? Det var ju nyss jag började spela handboll? Det var ju nyss jag hade en ponny? Allt känns som att det hände igår, vart tog dagarna vägen? Det är 8 år sedan jag första gången passade en handboll och det är 13 år sedan jag först satt upp på en häst. Nu står man här mitt i livet och ser sig omkring. Undrar hur man tog sig dit man står idag. Kollar tillbaka på valen man har gjort, vägen man har gått. Misstagen. Drömmarna. Skratten. Tårarna. Framgångarna. Kollar tillbaka på det som har gjort mig till mig, gjort mig till den jag är. Alla säger att man ska blicka framåt, för det är dit man är på väg. Men varför gå framåt om man inte vet vars man är på väg? Hur tar man reda på vart målet är om man inte stannar upp och reflekterar över vägen man redan gått? Hur ska man annars veta om man har gått fel?
 
Jag har, ända sen jag började spela handboll, definerat mig själv som handbollsspelare. När jag tänker Maja Nilsson tänker jag handbollsspelare. Eftersom det är det jag kan. Handboll är det jag håller på med. Handboll är min vardag. Det är nått jag är stolt över, att kunna kalla mig för handbollsspelare. För jag vet hur mycket jag får ut av det. Men när man stannar upp, tar ett steg åt sidan och betraktar sig själv så är man så mycket mer än det man definerar sig själv som. Jag är inte bara en handbollsspelare. Jag är mycket mer än så, även om man glömmer bort det ibland. Jag är Maja Nilsson som flyttade hemifrån vid 16 års ålder, som har fantastiska vänner och jordens bästa familj. Jag är Maja Nilsson som gick ut 9an med otroligt bra betyg, som älskar att träna och som har som EU's sämsta humor. Och jag är Maja Nilsson som gråter till dinseyfilmer och som uppskattar stunderna jag får promenera i skogen med en hund vid min sida. Ibland behöver man påminnas om att man är så mycket mer än det man själv tänker.
 
Därför kan det vara bra att stanna upp innan man tar nästa steg framåt. Fundera på vem man är. Vem man vill vara och hur man tar sig dit. Ibland behöver man bara stanna och andas. 

Say something I'm giving up on you

Nämen Halloj mina vänner. 
Första dagen i skolan idag. Vid 12 sprang jag upp på skolan och kramade om Tilda som jag har saknat väldigt mycket. Sedan två lektioner. Har hunnit krama om de flesta av mina underbaringar här nere. Inte riktigt alla än dock! 
Gårdagen då? Lagade massor av mat och traskade sedan iväg på träning. Jag älskar mina tjejer ute i Önnered. 
Nej vänner små. Ska ta tag i disken innan PH börjar. Sedan blir det en tidig kväll! 
Säger vi siktar för högt och spänner bågen för hårt, dom kommer aldrig förstå

Godmorgon mina vänner. 
Igår spenderade jag kvällen med PH, blir så glad över att det är tillbaka igen. Min kvällsunderhållning! 
Som vanligt somnade jag för många timmar på övertid. Men vad ska man göra..? 
Klev upp för nån timme sen och ska bege mig för att handla och laga mat... Efter att jag har dragit mig i sängen en lite stund bara hähä.. 
Ses bröder!
Arlanda

Goddagens vänner! Sitter för tillfället på Arlanda och väntar på att planet mot Göteborg ska lyfta, längtar riktigt ner till alla underbara guldklimpar till vänner jag har där nere! Dock längtar jag inte riktigt lika mycket till den tomma kylen som väntar på mig då jag kommer fram... Måste traska iväg och handla på en gång då jag kliver igenom dörren. 
Spenderar väl säkert sedan resten av dagen i min efterlängtade säng, åh vad jag älskar dig! 
Imorgon var jag tydligen ledig, tack Kattan. En extra dag lov klagar man inte över, även om det ska bli skönt att få komma igång med rutiner och morgonträningarna igen. Men när jag ändå är ledig imorgon får jag passa på att svänga förbi staden för att se om jag hitta nå kläder som passar på kroppen... Tvekar men återstår att se! 
Nej, nu ska jag se ännu ett avsnitt av Big Bang Theory i väntar på nästa flyg! All dogs go to heaven

Ååh det är söndag. Imorgon lyfter planet mot Gbg igen, ska bli så kul att få träffa alla min göteborgare igen! 
Idag åkte jag och Sara iväg till Strömlida och tog fram barnen inom oss, vi åkte lite madrass och satt sedan och pratade en stund. Väl hemma igen satte jag mig framför den gamla favoritfilmen Änglahund. Råkade somna men ser klart den nu ist. Sedan ska jag vräka i mig all maten i EU. 
Hade det' Ledsen bröder

Hejsan. Sorry över att jag inte skrivit här på ett tag.. Har haft annat för mig. Julafton, lundaspelen, nyår och min födelsedag. Är alltså 18 år gammal. Herre Gud. Men iaf. Ni kan få en sammanfattning någon dag om jag ids. 
Kan iaf berätta att jag lunchat med Hanna på stan, sedan sett en rätt dålig handbollsmatch... Men lillebror var duktig så är glad för hans skull iaf! 
Har även hunnit äta middag hos farmor med familjen, varit och kört ett kortare gympass. Gick så segt idag. När jag var hemma från gymmet slog jag på datorn och började genast spåna på vars vi ska åka nästa jul/nyår. Lutar år Seychellerna eller Mauritius. Blir underbart vilket som! 
Imorgon hade jag tänkt dra röven ur sängen tidigt och träna för att sedan fara till Strömlida med Sara och busa lite i backen. 
Nej vänner. Är uppe på övertid. Godnatt Amigos! 
RSS 2.0