Neither success nor failure is ever final

Godagens vänner!
 
Söndag och ångesten inför veckan är på topp. Måndag startar med matteprov. Vill helst hänga mig i närmsta träd. Även om det är ångest idag har dagen varit bra. Vaknade tidigt för att sedan vid 11-12 tiden gå och möta Tilda på Arkaden. Vi köpte oss Thai till lunch och traskade sedan hem till mig för att plugga och se Sverige ta OS silver i hockey. Som om inte det var nog hann vi även se Vägen till Eldorado och skaka hand på att det inte blir nått mer onyttigt fram till sommarlovet. Misslyckas vi är straffet att spela en match med höga hummelstrumpor och svettarmaband på båda handlederna. Det är fan motivation nog för mig för att hålla mig borta från godiset och colan. 
 
Men, gubbar. Jag ska ställa mig i duschen, plugga lite mer matte och packa väskan för morgontränignen som väntar 07:30. Ni får ha det så bra så hörs vi i framtiden!
 

When I am with you, there's no place I rather be

Hej på er, verkar bli en standardfras att säga "det var inte igår". Jag är lat, jag vet. Tack på förhand. Jag har annat för mig, eller egentligen inte men jaja. 
 
Vad har hänt sen sist då? Inte mycket alls faktist. Jag har tagit körkort, det är väl ungefär det. Var hemma i Piteå en vecka och pluggade körkort i sinne och fick i torsdags undelning för det. Sjukt skönt att kunna kasta böckerna och övningskör skylten åt helvete. Redan samma kväll tog jag mina väskor och begav mig till Göteborg igen. 
 
Igår mötte jag Hanna, Elin G, Elin S och Linda som befinner sig i Göteborg för tillfället. Vi lunchade och traskade sedan runt på stan, sprättade lite pengar. Slutade med att jag och Linda var ensama kvar på stan så vi tog en fika och skrattade åt sånt som bara jag och Linda kan skratta åt. #Sotji. Väl hemma i läggan tog jag tag i saker och ting. Rensade alla mina garderober och vek undan en massa kläder jag inte använder längre. 
 
Nu ska jag ta på mig sockar innan jag traskar in på Jensen för att ta en lunch med Linda och Thess!
 
Puss vännerna mina.
 

RSS 2.0