Bara hjärtat vet och jag vet inte hur man ställer frågan. Eller ens får svar.I lay awake in the dark

Hej töser små. Ja alla är töser. Ligger och drar mig i sängen, vill inte stiga upp då regnet öser ner utanför fönstret.
I fredags kom Jessica förbi så jag bjöd henne på middag innan vi satte oss och mös framför The Heat. Roligaste filmen som finns men vi satt ändå mest och prata om allt mellan himmel och jord. 
Igår då så tog jag och Elin en minigolfdejt. Elin spöade mig stenhårt, jag var inte allt för vass... 
Vi beslöt oss för att äta sushi på Spice sen. Underbart gott var det också avslutade vi kvällen med lite mys hos mig. 
Kram vänner En sommar

Hej på er. Nu var det ett tag sedan jag kikade in här, men ville som ta vara på sommaren i Piteå. Tiden går så fort och jag saknar redan Piteå, längtar till lovet då jag får åka hem och träffa alla igen.
Till största delen har jag jobbat i sommar, slitit på SCA inne på lab. Har dock haft rätt kul ändå, alla jag jobbade med var så sköna. Dessutom har jag tjänat riktigt bra så det får jag vara glad för, bara att längta till skatteåterbäringen till våren. När jag inte har jobbat har jag hittat på annat, myst på phb eller tages. Hann ju även festa på pdol och ha alldeles för kul med mina underbara vänner. Var på Nolia och åkte helikopter med Eman, haha fruktansvärt roligt. Haft några mysiga kvällar med bad och prat tillsammans med kära vänner. Tog en kväll med Elin och spelade bilbingo och lyckades med grejer bara vi två klarar av. 
Sista helgen i Piteå var början på mitt två veckor långa sommarlov jag får. Åkte till Böle och Elin. Hon, jag och Jessan styrde bilen mot hallen där det var volleyboll hela kvällen fram till 12 snåret. Då fick jag den underbara idén att hoppa från bölebron. Sagt och gjort. Jag, Perbo och Anders hoppade från bron mitt i natten, var bara att slänga sig ut i det kolsvarta vattnet. Eller bara och bara, stod och velade i typ 2 timmar innan jag vågade krypa ihop och hoppa. Men kände mig jävligt nöjd eftersom flertalet av mina vänner klagade på mig för att jag inte ens vågade hoppa från Tages veckan innan. 
Lördagen spenderades ute på gläntan där det var fest för några tjejer som ska iväg till USA i ett år, så där var det fullt med folk och jag hade det väldigt roligt. Så roligt att få träffa en massa som man knappt träffat på två år.
På söndagen bjöd mamma på fin middag innan jag tog bilen in till stan och Linda, Elin och Matilda. Jag kom med den fantastiska idén att spela minigolf så det blev så. Tog en hederlig delad förstaplats med Matilda. Kramade om mina tjejer och for hem för att sedan på måndagförmiddag ta planet ner till Göteborg igen.
 
 

RSS 2.0