Hej vänner.

Som rubriken lyder, Hej vänner! Bloggen glöms lite bort kan man väl säga, men nu tittar jag förbi och kladdar ner nå som ni kanske tycker är intressant.
Påsklov just nu och det betyder inte Piteå för mig utan Prag. Vi åker imorgon. Handbollsturnering med mina underbara töser. Jag och Elin har laddat upp med att köpa en megafon och walkie-talkies. Hahah ids it. Nått måste man ju roa sig med på bussen som tar 20 timmar... 
Vad händer annars då? Jo den 24-25 är jag i Piteå, ska på jobbintervju inför sommaren. Är ett jobb jag väldigt gärna vill ha så får se till att göra mitt bästa! Här i Göteborg är vi fullt upp i ett kval din Div1, det har gått bra och semi-off mot drott väntar nästa onsdag så ska passa på att se några av deras gamla matcher imorgon på morgonen.
Nä men hörrni, jag ska plocka fram lite grejer så jag inte har allt kvar att packa imorgon också ska jag fortsätta leta låtar till min nya spotifylista. Måste ju ha nått att lyssna på denna helgen så plockar ihop lite mysiga "Godnatt" låtar för bussresan.
Kram kära vänner!
Kanske världens bästa minne
 
 

RSS 2.0