Infinity

Nämen ser man på. Jag kikar förbi. För ovanlighetens skull. 
 
Hur som haver. Fredagskvällen spenderade jag med Thess, Elin, Ida, Bella och Hanna. Vi åt tacogratäng och kollade Idol. Pratade gjorde vi också, i massor. Mätt som en... vad säger man? Jag vet inte. Mätt som en hjort får det bli. Drog mig hemåt för att avsluta dagen i min säng som jag älskar högst av allt på denna jord. 
 
Gårdagen var en lördag. Startade på topp med att tvätta, har typ ungeför 98469 kilo tvätt och jag undrar vars alla mina kläder är. Svaret Maja, är att dom ligger i tvättkorgen. Allihopa... Meen iaf, tog mig en promenad in på stan i hopp om att hitta kläder som passar på kroppen. Tog 5 steg in i Nordstan. Blev less allt folk. Vände och gick hem. Tur som var kom Eman förbi på kvällskvisten och lättade upp stämningen. Vi lagade middag och satte oss framför Studentfesten och 3096 Day. Som avslutning tog vi en nostalgitripp till barndomen med massa prat om gamla julkalendrar, serier och filmer.
 
Dagen idag har redan nu varit alldeles för lång. Från de jag vaknade tills nu har jag legat i sängen. Med undantag för korta turer till kylen. Känner mig så fruktansvärt seg, måste ut och ta en promenad och köpa nått gott på Ica så jag kan ta tag i mitt plugg innan dagen är slut. Så får det bli. Imorgon väntas det handboll på morgonen med ettorna. säkert degigt då dom har haft steg 1 i helgen. 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0