All I wanted was you

Livet är it alltid lätt. Mina damer och herrar. Haft en jobbig vecka, mycket prov och annat som ska göras. Men nu är det ändligen fredag och helg. Dessutom är det SM helg. Helt underbart. 
Ska börja plocka fram lite smått inför morgondagen innan jag tar bussen till Olivia där jag myser för kvällen.
 
Vill även passa på att skicka iväg några pussar åt min favorit Lovisa!

I was praying that you and me might end up together

Blandat med söndagsångest på Västgötagatan 11 idag. 2 prov och en redovisning väntar i veckan, dock är det sovmorgon morrn såå lite glad är jag väl iaf. Nå, trots högen med plugg jag har här hemma tog jag mig en paus och for till Rosendal och såg RIK möta Önnered. Slutade lika. Efteråt höll jag och Elin på att dö av svält så vi tog en lunch/middagsdejt på I love Pizza. Sedan hann jag frysa ihjäl ungerfär 347980 gånger på vägen hem.
 
Nåja, här hemma tog jag tag med all tvätt. Vilket behövdes.... Sedan pluggade jag lite. Hade ju kunnat vara produktivare idag meeeeen. Jaja. 
 
Ha de Amigos.
 
 

När benen inte orkar springa mer, spring med hjärtat.

Får tänka på detta hela vägen genom mina 8 kilometer idag... Kommer dö. 
Be a king - Think not, why be a king when you can be a God.

Tjoflöjt min vänner, bekanta och övriga. Tisdag idag om jag inte minns helt fel. Häder inte jättemycket här i Göteborg om jag ska vara ärlig. Träna. Äta. Sova. Också typ plugga någonstans där emellan. 
Ska iaf nu släga in alla grejer i väskan och sedan promenera iväg på träning. Ha det vänner!
 
 

Framtidsmässan

Det är fredag mina små hjärtegull! Ingen är gladare än jag! Startade dagen med handboll, inget ovanligt. Ändå helt okej träning, försvarsspel och det gillar ju jag så. 
Efteråt så ledade jag och Tilda upp våra vuxna sidor och begav oss till framtidsmässan. Slutade med typ 63925 broschyrer av olika högskolor. Okej, överdrift... Vi tog av 3, plus nån jävla karta över Stockholm.. Kan ju vara bra att ha.. 
Hur som helst, hade en lektion sen slutade jag. Släpade mig de 50 metrarna jag har hem och gick till sängen för att sova. Men, nu är jag vaken och ska bege mig till Ica för att handla middag osv. Ska tydligen ses fotboll här hos mig ikväll! 
Slänger även iväg några pussar åt älskade Emelie som opererade sig idag! 
Ledig

Godmorgon mina vänner. 
Idag har jag en hel dag av ledighet att slösa bort. Tur jag har mina vänner byggarbetarna utanför fönstret som ser till att jag vaknar i tid. Sådär runt 7 tiden eller nåt.... Tack, vad vore livet utan er? 
Nä, men hur som haver. Lär spendera dagen med varenda bok jag äger eftersom vi har 362916 prov. Och då överdriver jag inte ens. Typ.
Aja hjärtan små, ska ta tag i mitt liv nu! Puss hejAvicii

Har fått mordhot och grejer tack vare dålig närvaro på bloggen. Vet dock ej vad jag ska skriva när varje dag ser exakt likadan ut. I vart fall så har det varit mycket handboll de senaste dagarna, veckorna, månaderna m.m. och inte klagar jag. Det jag brinner för så. 
Nä men asså. Idag skrev jag ett biologiprov. Då vet ni. Sedan satt jag och bara mös med alla på kattan till klockan två då drog jag hem. Tvättade, handlade, lagade mat och diskade. Avslutade kvällen med en klubbträning.
Imorgon väntar skivstången klockan 7:30. Yes...
 
Älskade Paris, vi ses igen nån gång
 

Tisdag

Började alltså skolan 12:40 idag, hade en lektion och slutade därigenom klockan 2. Tackar Katrinelund. 
Träning klockan fem. Gymgenomgång, foto, lite målvaktsspel också gympass. 
Hemkommen fick jag inse att man måste handla själv då man är ensamstående. Så traskade iväg och köpte mig lite mjölk. 
Nu ska jag lägga mig. Imorgon väntar gymmet 7:30!
Dom säger att våra drömmar är förstora

Bästa 
 
 
Nämen halloj. Dagen börjar lida mot sitt slut och det tackar jag för. Morgonträningen gick pissdåligt men det var kul att få komma igång igen. I övrigt har det ej hänt så mycket, klubbträning typ. Ska ta och läsa min svenska innan jag hoppar i sängen. Sovmorgon till 12:40 imorgon, inte tänker jag klaga över det!
Chiao

Glöm aldrig vem du är

Passade på att ta en lång sovmorgon idag. Troligvis sista på ett bra tag nu. Låg och drog mig lite i sängen innan jag hittade motivation att klä på mig och promenera in på stan i regnet. Var lite dystert att det regna men bidrog till att antalet människor på stan ej var så stort och det tackar jag gudarna för eftersom jag hatar folk. Hittade väl lite som passade, tack på förhand. 
Imorgon drar morgonträningarna igång igen, ska bli skönt att röra på sig igen. Och träffa alla min älskade katrinelundare såklart! 
Nej hörrni. Säger upp mig från dagen nu och intar min älskade säng. Hörs bröder!
 
Jag och Idda är glad på livet
 

And I'm helpless sometimes, wishing's just no good. Cause you don't see me like I wish you would. Cause you never were and you never will be mine.Life is a Journey where you stumble and fall

Godmorgon hjärtan små. 
Idag är det lördag och lovets näst sista dag.. Svider lite i hjärtat. 
Jag ska börja göra mig klar för att traska in på stan och möta upp Lovisa som jag hade tänkt luncha med. Mysigt! 
Sedan återstår det att se, bär troligtvis ut på en löptur.. Rör lite på fläsket, kan behövas med tanke på att jag endast har druckit cola och ätit godis hela lovet... Hehe

Älskar dig Göteborg

Mina damer och herrar. Sitter i min lägga i Göteborg igen. Hade en lång resa ner hit. 
Ska plocka upp mina kläder och sedan skutta iväg på affären för att fylla på mitt kylskåp som är alldeles för tomt. Låter som en plan! 
Fin tösRemember me

Vi möts igen. 
Haha seriöst intro. Whatever. Har haft en bra vecka här hemma bland nära och kära. Kramats. Myst. Sett film. Tränat. Kastat lite boll. Sovit. Övningskört en jävla massa. Käkat. Sett serier och degat. Helt underbart.
Veckan har gått alldeles för fort, och även om det ska bli tråkigt att lämna alla här så ska det bli skönt att få komma hem till Göteborg också. Känner mig så hemma i den staden. 
Nu ska jag runda av kvällen. Vet inte riktigt hur det hände men jag sitter iaf här och kollar på basketklipp på youtube.. Maja, fel sport?!
 
Arkivet
 

RSS 2.0