Allt annat än planerat

Sitter i läggan i Göteborg. Den mår inte riktigt så bra just nu. Lägenheten ovan våran hade en olycka med diskmaskinen så det har runnit ett antal liter vatten ner till oss. Så just nu avfuktast det innan golv, tak och vägg ska in igen. Jag hoppas bara allt har löst sig tills då jag kommer tillbaka för skolan. Just nu får vi bara gör det bästa av situationen även om det suger.


Jag ska göra det fast ingen verkar tro det

Ni som inte har orken att läsa en hel novell behöver ej fortsätta läsa detta inlägget. Ni har blivit varnade.

För nästan exakt ett år sedan satte jag mig i bilen för att åka och leva mina drömmar. Nu ett år senare sitter jag här igen och tänker på allt som har hunnit hända. Jag är en av de få som faktiskt har fått chansen att uppleva sina drömmar. Jag är lyckligt lottad.

På tisdag har jag haft nycklarna till min lägenhet i precis ett år. Ett år som inte alltid har varit röda rosor och rosa moln som man lätt kan tro att det ska vara då man väl får sin högsta dröm uppfylld. Jag har nog aldrig varit så ledsen, besviken, arg, gråtit så mycket och varit så trött som jag varit under detta år.
Och jag har nog aldrig fått slita och kämpa så mycket som jag har fått göra under detta år. Men jag har heller aldrig varit så glad, lycklig, haft så roligt, lärt mig så mycket, skrattat så mycket och vuxit så mycket som person som jag har gjort under detta året jag spenderat i Göteborg. Jag har lärt mig att inget kommer gratis. Varken lycka eller framgång. Man får slita för varje steg framåt man tar. Men det är värt varenda droppe svett och varenda jobbig minut. Jag skulle inte vilja byta ut det mot vad som helst och jag önskar fler fick chansen att leva i sin dröm.

Självklart har det funnits dagar då jag hellre skulle dragit täcket över huvudet istället för att promenera iväg på en träning sju på morgonen. Men dom är inte i närheten av lika många som dom dagarna då jag gärna traskar iväg för att ta chansen att utvecklas. Och känslan av besvikelse är aldrig lika stor som den känslan av framgång. Hur många kan tillexempel säga att de spelar i Sveriges bästa lag? Eller att de är nordiska mästare? De är dessa stunder av framgång som får dagarna då man helst vill gå och lägga sig lättare att ta sig igenom. Jag skulle ljuga om jag sa att det inte fanns dagar man helst skulle vilja ge upp. Men jag skulle också ljuga om jag sa att det inte var värt det.

Det är först när det har gått ett år jag inser hur mycket jag har fått av Göteborg. Så mycket som jag inte skulle ha fått om jag stannat i Piteå. Jag har utvecklats så mycket i handboll. Jag har växt så mycket som människa och person. Jag har lärt mig massor om mig själv. Jag har fått underbara nya vänner och lärt mig mer om dom jag redan har. Jag vet hur det är att bo ensam och ta hand om sig själv. Jag har fått minnen för livet. Att bo själv och balansera allt har varit precis så jobbigt om inte jobbigare som alla varnade mig för att de skulle vara. Men det har också varit oerhört lärorikt och nyttigt. Jag är glad och stolt över att jag vågade ta steget och flytta till Göteborg. Det har utan tvekan varit det bästa valet i mitt liv.

Jag tror och hoppas framtiden i Göteborg kommer vara lika bra om inte bättre!


Tänker aldrig mera gå med tunga steg

Ska väl lätt beskriva vad som händer i mitt liv. Jag sover, tränar, äter och sen inge mer.
Midsommar spenderade jag med en pärla i Älvsbyn. Vi hade mycket trevligt. Dagen efter åkte vi lite båt och jag tog mig mitt första riktiga dopp för i år. Jag hann även skita ner mig av rädsla till paranormal activity 4. Jävla filmer, hatar dom. Ändå ska jag envisas med att se dom.
Dagarna här efter har jag myst i solen som Piteå äntligen bjuder på. Vi får se när vi höra igen grabbar!


Ont

De senaste dagarna har bestått av träningsvärk för mig. Angelica Brage har gett mig ett träningschema från helvetet. Helt sjukt. Men det är så det ska vara.
Har planerat ihop en midsommar med Lindagumman, tror det blir bra. Spenderar min helg med henne. Låter som den bästa helgen man kan tänka sig.
Nu ska jag stappla in i köket och mätta min mage.


Let go

Hemma i Piteå. Bloggen ligger sist på min to do list. Har livet och träningen före.
Har mest degat hemma eller tränat. Lite less på vädret, vill ha sol så jag kan få lite färg på kroppen.
Nu ska jag smälta all mat jag har käkat idag, och det är inte lite kan jag säga. Tror PLL kommer hjälpa mig.


Just... No

Igår blev jag våldgästad av Martin, Malmin och Buskas. Dom lejdaste sig som vanligt ett litet tag för att sedan gå och spela fotboll på heden. Själv böt jag ut deras sällskap till min Lovisa.
Vi gick och köpte jordgubbar och satte oss framför PLL. För att göra det ännu bättre grillade vi smores. Som avslutning satte vi oss (eller jag, Lovisa blundade) och såg The Collector. Rätt äckligt film, dock bra.
Dagen som den är gick vi till skolan och lämnade igen böckerna för iår. Fick även veta att jag fick B på mitt fysikprov som jag själv tyckte gick åt helvet. Plockade dessutom hem ett A på tävling och träningsläran. Svårt ens.
Nu ska jag packa ihop och sedan dra på en sista träning innan jag far hem till skön Piteå!


I don't know what I'm thinking

Igår var en sån dag då jag åt mer än vad jag rörde på mig. Vaknade vid halv elva att jag sovit med kläderna på, lamporna tända och datorn i knät. Inte är jag nå trött nä.
Blev inte bättre av att jag tog en två timmar pn senare på dagen.
Hann iaf plocka ihop lite här hemma och börjat plocka fram lite kläder och sånt som ska med hem nu på tisdag då jag tar sommarlov på riktigt.
Idag har jag fortsatt med packningen. Sedan får jag se vad som händer


Båtmys

Goddagen alla kära. 
Kvällen på Liseberg vart som planerad mycket bra. Jag skrek halsen av mig i Atmosfear, sket på mig av skräck inne på Gasten och blev blötast i eu då vi åkte Kållerado. Som det ska va.
Hur som haver, igår tog jag mitt pick och pack och drog till Lovisa. Där tog vi en tur med båten hon, jag, Emelie och Ida. Egentligen skulle vi vara några till men båten deras funkade inte. Vi mös iaf med massor av god mat och fika. Som avslutning på kvällen tog jag mig mitt första dopp. I poolen... hähä. Tycker ändå det räknas!
Har haft två väldigt bra kvällar, nu ska jag ta mig en lugn en framför en film. Kanske hoppar ner på Ica och köper nått gott. Jordgubbar kanske, åh det lät inte helt fel!
Imorgon ska jag ta en städar dag och börja så smått att packa ihop alla grejer jag ska ha med hem till Pite. Inte många dagar kvar nuuuu!!!11!1!
 

Mot Liseberg för lite äventyr


Sommar

Så mina damer, herrar, bekanta och övriga. Jag har gjort min sista lektion på katrinelund för detta år. Nu är jag ledig onsdag till måndag och på tisdag är det avslutning sen är jag helt ledig. Känslan är underbar.
Kan meddela alla som är intresserade att jag tog hem volleybollturneringen. Stabil insats av Norrland, Wikman får också ett plus i kanten. Martin kan gå och sätta sig.
För att höja min humör ännu mer så fick jag B i både engelska och svenska. Hade dessutom A på engelska nationella. Det är ju helt sjukt. Är riktigt stolt över mig själv. Om det är tillåtet att säga så, ja det är det.
Väl hemma för dagen så la jag mig och solade och här ligger jag än. På någon timme ska jag göra mig klar för kvällens bravader. En lång dejt med Lindagumman och Hanna på lissan. Kommer bli grymt!


I'm a fucking loser

Livet kom emellan.
Slutade tidigt idag efter att jag fått veta lite betyg och sånt. A i idrott. A i samhäll. C i kemi. D i franska. A i matte. Känner mig jäkligt nöjd med de betygen. Imorgon får jag även engelska och svenska betyget.
Kliver upp före fan imorgon för att fara till skatås och spela beachvolleyboll med alla handbollarna. Känns som det kommer bli en bra dag även om jag suger fullständigt på volleyboll.
På kvällen tar vi oss en lite tur ut till Liseberg för att ta avsked av Linda. Hon tar ju sina grejer och flyttar hem till Älvsbyn snart.
Nu är det bara en vecka kvar innan jag också får sätta mig på ett plan som tar mig till underbara Piteå och Norrbotten. Som jag längtar!


Miljoner känslor av alla dess slag

Var ju då på Ullared i helgen. Hade ändå roligare än förväntat. Även om jag gick runt och hatade allt folk till 97% av tiden. Och förlusten i minigolf kan jag ta.
Gårdagen tog jag mig en sväng in på stan för att hitta lite sommarkläder. Fyndade en del ja. Ska ta en kortare sväng till eftersom jag har lite småjox kvar att köpa.
Ikväll väntar träning. Kör slutspurten på skolan nu innan jag kan vila i några veckor. Längtar av hela mitt hjärta. Att endast behöva träna och inte tänka på allt annat så som skola, mat, städning och whatever.
Lite bilder här från mina senaste dagar!


RSS 2.0