Livet kom emellan

Hej, hej och hej!
Var inte igår jag kikade in här. Men vet ni vad, det är sommar och jag har annat för mig. Eller visst räknas att se film som annat?
Nej men mina vänner nu ska vi se vad som har hänt i mitt liv sen sist. Pdol var riktigt mysigt. Skrattade med mina fina vänner och dansade alldeles för mycket till nause! Kul hade jag då iaf, väldigt kul!
I måndags styrde vi bilen, även jag stundvis, till Hemavan. Ända sedan jag har varit liten har jag vandrat där med hundarna, mamma och pappa. Nu fot vi ännu än gång, men denna för att få ta ett sista farväl av mina älsklingar Yocke och Vegard. Så vi spred deras aska där de alltid har trivts som bäst, springandes bland fjällen.
Jag och min far hann även bestiga en av topparna, dock är den inte så hög. Vi hade tänkt oss en längre promenad till den högre toppen men molnen var så låga så man såga inte längre än till näsan. Nästan.
Nej nu ska jag bege mig för att springa lite. Om benen ids bära mig..


PDOL

Go'dagens. Gårdagen spenderades i solstolen, bäst att passa på då Sverige äntligen bjuder på finväder. Lite färg har jag fått mig. Hann även ta en förjävla jobbig cykeltur in till stan för att köpa mig en ny väska att ha på pdol eftersom alla mina andra är i Gbg eftersom jag är en sopa och glömmer ta med mig en.. 
Men men. Runt två tar jag mitt pick och pack och drar till Böle och Elin Grahn. Där ska vi ut med flotten med lite sköna personer. Får även krama om Lindagumman som det var på tok för länger sedan jag krama. Elin Grahn lika så. Runt 9 lämnar jag dom för att spendera resten av min kväll med mina efterlängtade Sandra Ehlin och kanske Linn vi får se hur det blir. 
 
 
 
 

London

 


Men va fan

Men Pitt också. Hade typ skrivit en hel bok till inlägg igår men Gud hatar mig och raderade det. Jamen så roligt. Shit vad skoj..
Sammanfattningsvis så skrev jag att jag och Sara tog planet till London i torsdags. Sedan dess har vi hunnit promenera, sprätta pengar, dött underklädesdöden på Victoria's Secret, pussat på kändisar på Madame tussaud's och hört massor av engelska på London dungeon. Och även om det är roligt att vara borta är det är det skönt att komma hem.
I måndags tog jag och hanna oss en lång biltur med massor av skön musik, igår tränade jag för första gången på typ 73682 dagar känns det som. Idag har jag degat i en solstol hela dagen i hopp om att få lite färg på min bleka röv.


Tjoflöjt


När motivationen sviker


Never good enough for anyone

Jag har inte orkat blogga eftersom jag inte har nått att berätta för er. Tränar, äter, sover och slappar framför datan är allt jag gör. Nå väl. Det sommaren är till för va?
Ikväll vankas träning igen. Men innan det ska jag ut och gasa med bilen liten. Det är faktiskt nästan kul att köra bil nu när man kan lite.
Imorgon tar jag mig nog in på stan för att vara med Ollan. Saknar mitt hjärtegull. Vi ska ta vårat "ett års fika". För ca ett år sedan satt jag och Olivia på Röda Lyktan och pratade om hur det skulle bli i Göteborg. Vi satt i flera timmar. Så nu ett år senare ska vi göra om det. Ska bli så mysigt!


...

Hej och hej och hej.
I fredags utökades våran familjen med en liten nallebjörn. Troligtvis Sveriges sötaste valp har flyttat in hos oss. Våran lilla Sam. Ett litet gosetroll.
Partille vart väl sådär. Nästa år blir bättre!
Hur som haver. Är tillbaka i pite, och ikväll vankas träning med Franzén. Ska bli riktigt kul att se vad han har att lära ut!
Nej nu ska jag skutta iväg och pussa på lilla gubben min


Many of lives failures are people who did not realize how close they were to success when they gave up


London

Sådärja mina damer och herrar. Nu har jag landat för kvällen. Steg upp gud förbannat tidigt imorse för att inviga Partillecup för detta året. Har hunnit spela två matcher. Eller ja, i slutet av första drog jag på mig en stukning i lilla fossingen så spelade inte allt för många minuter andra matchen. Men jaja, sånt som händer då man spelar handboll. Inte för att saken blev bättre av att jag spelar som om det vore första gången jag kastat en handboll. Men det vänder. Hoppas jag..
 
Men till lite andra nyheter. Idag bokade jag och Sara biljetterna till London !!1!!1!!1 Vi far om bara 16 dagar. Så jävla kul kommer vi ha. Helt galet. Den 18 sticker vi iväg och shoppar loss i London. Så underbart. 
 
Imorgon har jag sovmorgon. tackar gudarna för det!
 
 

Never back down

Igår fick jag äntligen träffa alla mina underbara töser från laget. Som jag har längtat efter att få krama om dom!
Denna dag har jag spenderat med finaste Emelie på staden. Hann även en sväng förbi heden och leka lite handboll. Jag har helt klart en plats i målet!
Nu borde jag redan ha slagit igen ögonlocken. Helst nyss. Upp oerhört tidigt imorgon. Men låt så vara.


You want it? Then fight for it.


RSS 2.0