It ain't about how hard you hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward.


Yo

Såg precis danmark bli överkörda av spanien. Kul osv.
Imorgon är det morgonträning som vanligt. Är inte taggad för måndag eftersom jag vet att jag har en hel vecka med skola framför mig..
Dock taggad för sm som är till helgen!


Because I'm a people pleaser

Kära vänner, ovänner, bekanta och övriga torsdagar suger så hårt. 
Alldelse för många lektioner. Dock hade vi en sjukt nice idrottslektion. Avslappning. Så skönt. Tog mig nästan en kort pn under lektionen. What ever, när jag kom hem från skolan satte jag mig genast i sysselsättning. Att se Big Bang Theory är en sysselsättning va? Jag tror det!
Ska slänga ihop väskan för imorgon, morgonträning som vanligt. Kan hända att vi sedan drar till mig under hålet och spelar COD. Tror jag kommer vara en mästare på det, med tanke på hur bra jag handskas med spel överhuvud taget!
 
Vad vore min blogg untan we♥it?! 

Take every chance, drop every fear

Hemma för dagen. Vi plockade med oss två nya poäng mot Torslanda. Nu ska jag ta mig ett sista mål mat för dagen, bör väl även plugga glosorna till imorgon. Meeh, finns så mycket annat kul att göra. Typ sova.
Får se hur jag gör.


Only know you've been high when you're feeling low

Kattan måste vara den slappaste skola i värden. Började som vanligt med handboll 7:30 slutade sedan dagen med handboll 9:00. Har inga lektioner idag eftersom det är buffertdag. Skönt värre.
Tog mig iaf hem och la mig och sov i en timme. Nu funderar jag på att börja laga lunch. Sedan göra bort plugg. Detta får vara min uppladdning inför matchen ikväll. Gött e det.


Winners never quit, quitters never win

 
Halloj mina vänner.
Dagen till ära började jag med franska. Är det inte underbart?
Senaste dagarna har varit helt okej. Hejade fram båda göteborgslagen i sverigecupen finalerna. Tränat en del och pluggat en del. 
Denna eftermiddagen har jag spenderat med att röja upp i lägenheten. Tvätta, renbädda, dammsuga, diska och handla. Ska alldeles strax ställa mig och laga mat. Hurra.
Kände för att käka taco idag, och eftersom det är jag som bestämmer mat här så blir det så. Ibland är det kul att vara vuxen. Att jag sedan har tänkt spendera min kväll med att se ungefär 37875689 avsnitt av Big Bang Theory, som är lite mindre vuxet, behöver vi ju inte nämna. Hähä.

Mitt hjärtegull

Igår kom ellan hit och mös med mig. Riktigt skönt var det att ha någon att sova med. Och prata med.
Vi tog oss en skön sovmorgon och sedan satte vi oss och såg Taken 2. Kan ju vara dom grymmaste filmerna i världshistorien


Lätt det bästa köpet i mitt liv


Åh sova

Gjorde bort två redovisningar idag, så skönt! Eftermiddagen har jag spenderat som vuxen. Tvätt, disk och handling..
Imorgon chillar vi på morgonträningen, sedan ska jag krama massor på lovan som blir 17 år!
Nu ska jag hoppa i sängen tidigt, längtar efter den!

"Glädjen från Nordencup"


I'll never let you sleep alone

Ger upp för dagen nu. Hoppas på att få sova hela natten.
Den senaste veckan har jag haft svårt att somna och vaknar flera gånger under nätterna..
Imorgon väntar två redovisningar på mig. En dans och en källkritik. Sedan avslutat jag skolan bra. Med franska. Skjut mig helst nu...


Cause everything is never as it seems

Morgonträningen idag var riktigt rolig. Synd bara att jag och tilda är så dåliga förlorare. Uppvärmningen tas på största allvar!
Till lunch tog jag med några fina tjejor till jensen och käkade. Jag var lika hungrig som vanligt och maten var lika god som vanligt. Eller så smakar bara allt gott i jämförelse med maten jag lagar? Ingen vet.
Samma sekund som jag klev innanför tröskeln här hemma somnade jag. Vakande nyss och insåg att det blev bråttom. Träningen börjar snart! Ber till gud att vi inte behöver köra fys idag!


You are my heaven

Segaste dagen i mitt långa liv. Börja dagen med franska. FRANSKA åtta på morgonen. Omänskligt. 
Avslutade skoladagen med att dansa, jag är ju lite av en mästare på det om jag får säga det själv!
Väl hemma la jag mig och sov, sedan var det bara att ta tag i vuxenlivet. Handlade grillad kycklig och ränsade den. Är ju dock inte så bra på det, och den var så satans varm så jag fick typ tredjegradens brännskador. Det vart så mycket sallad så det skulle räcka åt en hel armé. Men nej, jag åt allt själv.

Låt mig sova

...


It's like wishing for rain as I stand in the desert

Ont om tid idag kan jag meddela er. Gårdagen spenderade jag ute i pbo. Såg massor med handboll och skrattade en del. Efteråt drog vi hem till elin, ollan och thessan. Där bjöds det på försenade födelsedags våfflor. Jag och ollan fyllde ju nämligen hela 17 år nu i början på året.
Denna dag då. Har gått alldeles för fort. Vara tog tiden vägen? Ingen vet.
Har inte riktigt hunnit med att göra allt som jag ville göra idag. Jag fick t.ex prioritera bort min pn.. Vars är värden på väg?
Hur som haver. Nu ska jag skynda mig att läsa igenom kemin en sista gång innan jag går och lägger mig.


I was praying that you and me would end up together

Hej mina vänner.
Tog mig en skön sovmorgon idag, inte klagar jag.
Nu tar jag tag i livet och fixar lite plugg innan jag drar mig mot ollan.


To broken to move on

Lördag. Startade dagen med en träning. Tyckte det var tokjobbigt även om själva övningarna inte var jobbiga. Dålig kondis stavas det maja...
Tog mig hem och fortsatte med allt som behövdes göras hemma. Disk, tvätt och plugg...
Nu belönar jag mig med att fara och mysa med elin och hanna!


Disappointed

Äntligen fredag.
Tog hem min finaste Linda G efter skolan och mös lite. Var väldigt uppskattat, var på tok för länge sedan vi träffades. Fick iaf min födelsedagspresent av henne, en ram med massor av fina bilder på oss. Tack hjärtat jag älskar den!!
Vi såg iaf magic mike. Tänk att båda mina favoritfilmer har Channing Tatum som huvudperson... Slump? Tror jag inte...
Imorgon beger jag mig iaf iväg till hallen alldeles för tidigt. Träning står på schema. Sedan har jag en massa vuxenpoäng att införskaffa. Låter som en rätt tråkig lördag, men låtsas man om att man är vuxen så gör man.


So alone

Sovmorgon fram till halv elva. Behövdes kan jag meddela!
Skolan släpade sig fram idag. Riktigt segt. Nästa vecka blir inte heller så kul. Har 7392 olika grejer. Och nej jag överdriver inte. Tack på förhand.
Nu ska jag ta tag i det jobbigaste med att vara vuxen. Handla mat..


Magic mike

Min kropp ville inte riktigt stiga upp kvart i sju imorse. Släpade mig iväg på handbollsträningen. Sedan tog jag lovan och tilda oss en tur till gymmet/rehaben och körde ett tag till.
Efter allt sådant tog jag och tilda tag i plugget hemma hos mig. Eller vem försöker jag lura? Vi sov..
Nu ska jag strax gå till spårvagnen och träningen. Gött e det

10 av 10 på denna!


Söjna

Så gårdagen blev inte riktigt som planerad. Planet jag skulle ta till stockholm var trasigt. Då fick jag välja mellan att ta ett senare flyg till stockholm och sova där eller ta ett tidigt flyg som gick idag. Valde att sova hemma och stiga upp 4:00 för att ta planet till stockholm 6:00...
Galet trött maja lyckades tillslut hitta till sin lägga. Meeen blev ingen vila för det.
Fick finbesök av lovisa, tilda och joumana. Vi slipade på våran dans vi måste göra till idrotten. Vi kommer rocka, thats it!
Nu sitter jag och ser Gladiator. Sen lägger jag mig genast och sover i min såååå efterlängtade säng. Äntligen återförenas vi!
Imorgon ringer klockan kvart i sju för träning. Gött att vara igång igen!


Sorry

Kom precis på att jag faktiskt har en blogg..
Känner inte riktigt för att blogga, det får vänta till jag kommer hem till verkligheten i göteborg! Vilket bör vara måndagkväll.


Nu är jag 17 år


RSS 2.0