Linda Grönlund

Tar tillfället i akt och skriver lite om den enda personen på denna planeten som gör mig fullt lycklig varje sekund jag delar med henne, nu när det ändå är hennes födelsedag. 
 
Inte många kan skryta med att dom har en vän som dom kan dela allt med. Glädje, tårar, medgångar, motgångar, humor.. Ja allt. Men det kan jag. Det gick nog egentligen ganska fort för mig och Linda att bli bästa vänner. Båda är lika lejda, efterblivna och har samma snea humor så vi passar som perfekt ihop. Kommer vi alltid att göra.
 
Jag har haft turen att kunna dela hela min vardag med min bästa vän i över ett halvår nu. Hon har alltid funnits tio minuter bort. Men nu till sommaren flyttar Linda hem till Älvsbyn. Självklart skär det i hjärtat på mig att hon inte kommer finnas lika nära, men jag vill mest av allt att Linda ska vara glad. För är hon lycklig är jag lycklig. Vars på jorden hon än befinner dig. 
 
Vill bara passa på att önska dig den bästa födelsedagen du kan få. Den är då så värd. Grattis igen Linda. 
Jag älskar dig

Not every day is good, but there's always something good in every day

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

If you aren't going to go all the way, why go at all?


A little small talk, a smile and baby I was stuck

Igår var Linda här på besök. Var alldeles för länge sen jag träffade henne. Vi skämde iaf ut oss mer än vad vi någonsin har gjort förr..
Sen att linda är en sån kvinna i köket kan ingen säga emot.
Resten av kvällen låg vi bara på golvet och skrattade tills vi inte kunde andas. Underbart!


You've got me

Torsdag idag. Hade rätt slapp dag ändå, efter min sista lektion gick jag till valhalla och såg 97ornas uttagning.
Sedan på hemmaplan tog jag mig en riktig slapp dag. Allt jag har gjort är att jag gick och handlade lite mat så jag inte svälter ihjäl. Hade ju varit lite tråkig kan jag tycka.


It's him. He's always on my mind.

Jag ligger i sängen och halvsover. Ska lära mig dessa ben på svenska och latin innan jag får somna helt. Jävla kranium, strålben och lårben. INGEN BRYR SIG JAN. Vi borde inte behöva lära oss dom.
Nä men jo men kanske. Ska skynda mig så jag får sova snart!


Idiots

Problemet med lov är att då man väl ska tillbaka till skolan så kan man inte sova.
Problemet med skolan är att det är idioter överallt.


Vuxenpoäng

Galet vad vuxen jag har varit idag. Har städat hela lägenheten från golv till tak. Har diskat och tvättat. Har handlat och lagat mat.
Nu orkar jag inte mer. Jobbigt att vara vuxen..
Plockar ihop mina grejer för morgondagen och sedan går jag och lägger mig. Söndagsångest at it's best.


How bad do you want it?

Match!


Meeh

Inte fan lagade jag mat idag..
Såg hela säsong 9 av oth istället. Det lov är till för va?
Kan för övrigt inte tro att det är sant... Jag har sett alla oth säsonger. Mitt liv är officiellt slut. Jag är så vilsen. Vad ska jag göra med all tid?
Bestämde mig för att se Big Bang Theory. Bazinga.
Hur som haver, ska käka lite sedan se mer big bang theory och sedan sova. Imorgon måste jag skärpa mig och skaffa mig lite vuxenpoäng.


Känner mig själv för väl

Hahahahah måste skratta åt mitt förra inlägg. Känner mig själv för väl. Inte for jag och sprang inte! Istället bjöd jag hit Tilda. Vi satt i soffan och åt kakor och såg film. Bra val maja, mycket bra! Springa kan jag göra sen.
Ska avsluta min dag strax. Imorgon ska jag faktiskt vara produktiv, hade tänkt laga upp massor med mat och frysa in. Synd bara att det ska vara så jäkla tråkigt att laga mat..


Tisdag

Hatar att stiga upp tidigt... Tur att jag slipper göra det då eftersom det är lov!!
#aintnobodygotshitonme
Börjar dagen med nått avsnitt av one tree hill. Dessutom go frukost.
Om jag inte känner mig allt för lat så drar jag ut och springer senare på dagen. Känner jag mig själv så kan det hända att jag ligger i soffan istället..


You need to ask yourself, what are you going to do today? But more importantly. You need to ask yourself, how are you going to do it?


Mina hjärtegull

I torsdags kom mina fina vänner från piteå ner till mig. Glad i hela själen och hjärtat har jag varit hela helgen när jag har fått spendera tid med dom!
Dom for precis hem till piteå för nån timma sen, men lyckan är inte slut än. Ikväll kommer pappa ner till göteborg och lägenheten. Och som att det inte vore nog har jag även sportlov. Fick dessutom börja lovet på bästa sätt med en vinst i debuten med juniorerna/damerna.


RSS 2.0