We are everything we need

Hejsan mina damer, herrar och övriga. Var ett tag sedan sist. Ska skärpa mig. Blir nog bättre då rutinerna med skolan kommer igång.
Men ska väl sammanfatta lite snabbt veckan som varit. I söndags lyfte planet från Norrbotten. Kändes lite segt att behöva lämna alla där hemma och bege sig till en tom lägenhet som dessutom är ett renoveringsprojekt. Dessutom skar det extra mycket i hjärtat att jag lämnade den bättre delen av mig själv hemma i Norrbotten. Linda, vad skulle jag göra utan dig?
Nå väl. Måndag var inte allt för händelserik, men på kvällen fick jag äntligen krama om alla mina underbara vänner och lagkamrater här nere i Göteborg. Som jag har saknat dom!
Tisdag prövade jag på nått nytt. Nu ska ni få höra mina vänner. Jag spelade tennis för första gången i mitt liv. Det var så äckligt roligt! Jag och Lovisa tog en favorit i repris dagen efter, vi var bättre redan då.
Torsdagen spenderade jag med en saknad tös inne i Göteborgsstad. Ingen mindre än Olivia. Vi tog oss en lunch på Göteborg Wok. Sedan promenerade vi runt i affärerna ett tag och bara pratade om allt mellan himmel och jord.
Idag vakande jag sent. Jag stökade ihop här i lägenheten i väntan på Emelie. När hon kom såg vi Sveriges u17 landslag spela en match i EM. Sedan gick vi på Ica för att inhandla allt gott man behöver för en supermysig kväll. Ska lägga mig framför en film sedan stupa i sängen.
Imorgon bär jag mig av på jakt efter handbollsskor, kanske fyndar nått annat också. Vem vet?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0