Ohana

Hej mina vänner. Ska snabbt berätta vad som hänt de senaste dagarna. I lördags mötte jag upp Linda på staden, vi tog oss sedan ut för att spela beachhandboll med Strömnäsdamer. Vid tre joggade vi iväg till bion och såg Monsters University. Vilken film. Älskar den. Sedan tog vi oss till Thai Garden för en middagsdejt.
Som att allt de inte var nog tog vi oss till phb och drog ett nakenbad i dimman. Vi frös allt av oss men kul var det. Sedan tog jag farväl av tösen, vet inte när jag får se henne nästa gång... Gör ont i mig redan nu...
Söndagen spenderade jag med Hanna, först på phb och sedan på grönan. Vi mös i solen och försökte att inte avlida i vattnet!
Gårdagen avslutades med volleyboll och bad på phb med hanna och Oscar. Jag tog hem några snygga stil poäng på volleybollen. Är lite av en stjärna.. Då jag väl får bollen åt rätt håll och över nät. Hähä.
Idag ska jag börja plocka ihop grejer på mitt rum. Snart bär det ju av till Göteborg igen. En del av mig längtar, och en del av mig vill inte lämna Piteå.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0