Vänner

Nu ska jag sätta mig ned och vara så djup som bara Maja Nilsson kan vara. Jag kan skratta mig lycklig som har så bra vänner runt om kring mig. Det är dom som gör min vardag ljus, det är dom som gör mig lycklig. Också finns du, Linda Grönlund. Du gör mina dagar lite extra speciella. 
 
Det är inte alla som har turen att träffa en person som man passar perfekt tillsammans med. Men jag har lyckats. Linda finns alltid där för mig. På mina bra dagar men även på mina dåliga. Hon vet allt om mig, känner mig utan och innan. Och det finns inget annat sätt jag skulle vilja ha det på. Det är till Linda jag ringer först om jag vill skratta, gråta, prat eller bara känna att någon finns där. För det gör hon. Hon finns alltid vid min sida. Hon är den jag alltid vill ha vid min sida. 
 
Linda är min andra halva, den halvan som jag uppskattar mest. Hon är den bästa delen av mig och utan henne är jag inte hel. Hon är den som lyssnar när jag har nått att berätta, hon är den som tröstar mig då jag behöver gråta, hon är den som skrattar med mig då jag är glad. Hon är den jag delar allt med och jag försår inte hur hon inte kan bli less på allt mitt prat. 
 
Vissa personer gör en bara lyckligare än andra, och jag hoppas verkligen jag kunde ge henne samma sak som hon ger mig. Jag önskar jag kunde ge henne samma vänskap och glädje. Linda är den personen som älskar mig då jag glömmer bort att älska mig själv. Hon tror på mig och tar alltid fram det bästa ur mig. 
 
Min själsfrände, min idol, min syster. Jag älskar dig.
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: linda

älskade du. det finns inga ord i världen som kan beskriva hur mycket jag tycker om dig vännen. bäst är du, utan tvekan. älskar dig!

2012-11-14 @ 17:15:01
URL: http://lgronlund.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0