Fann detta extremt roligt

 

Torsdag, get away

Kan inte påstå att torsdagar är min favoritdag. Sex lektioner med tio minuters raster. Var rätt sliten då jag klev innanför dörren efter skolan. La mig och såg oth, inte klagar jag. Resten av kvällen ska jag ta det lugnt och bara tända några ljus samt plugga lite franska. Kaaanske kan klämma in ännu ett avsnitt oth.


Letting go doesn't mean giving up, but rather accepting that there are things that cannot be

Idag har jag kämpat på för att kunna njuta över att vara ledig imorgon. Ska ta en kort paus innan jag tar tag i sista plugget. 
Imorgon är jag ledig, tar dock hit Lovan och kanske Tilda för att baka pepparkakor. Inte dåligt alls.
 
Mattelektion på Tilda och Majas vis. 
 

Hm

Okej, är redo för att få min medalj för bästa blogg nu! Nej men ärligt mina vänner, den senaste veckan har jag inte varit på humör och jag har inte haft energin för att blogga. Jag har haft mycket annat att tänka på.. Återstår att se hur länge det håller i sig.
Idag debuterade jag iaf på kanten, var väl kanske inte sådär jättebra eller vad man ska säga men det blir väl bättre hoppas jag. Två poäng plockade vi iaf med oss. Bra det.
Nu ska jag återgå till att samla vuxenpoäng.
Ska lägga ut en annons på blocket om att jag söker en slav som kan diska, tvätta och städa åt mig!


förlåt

Ska erkänna att bloggen inte har varit något som jag har orkat bry mig om de senaste dagarna. Har haft annat för mig...
Mamma har iaf varit här och fixat åt mig de senaste dagarna. Tackar mamsen, du är bäst.
Även om det har hänt mycket så har jag inget att berätta. Ni får vänta tills något spännande händer i mitt liv. Kan ta ett tag om jag känner mig själv. 
Nu ska Maja Nilsson ta tag i sitt liv, eller nja. Tror jag ska se One Tree Hill istället. Livet kan vänta ett tag till..
 

Jensen

Tog en lunch med linda på jensen. Vi tog oss sedan hem till mig där vi såg film. Lilo och stich sedan ted. Mycket bra filmer. Mycket rekommenderade.
Nu ska jag se oth och ladda upp inför morgondagens bravader. Först fys sedan kommer mamma på besök. Låter rätt bra ska jag säga!


Ledig

Tog mig iväg till stan med lovisa och emelie på morgonen. Vi busade på och for sedan vidare till emelie. Där mös vi med pannkakor, nutella och film.
Gosigt så det räcker och blir över.
Vi tog oss ett ice age maraton. Sid är ju galet bra!


Även om solen går ner så kommer den att gå upp igen

Plockade hem två goa poäng från matchen idag. Dock underprestation av maja nilsson.
Imorgon är jag ledig och bättre finns inte.
Så oerhört intressant inlägg...
Nu ska jag se oth eller scrubs. Kanske hittar nån bra film, va fan vet jag?


Vänner

Nu ska jag sätta mig ned och vara så djup som bara Maja Nilsson kan vara. Jag kan skratta mig lycklig som har så bra vänner runt om kring mig. Det är dom som gör min vardag ljus, det är dom som gör mig lycklig. Också finns du, Linda Grönlund. Du gör mina dagar lite extra speciella. 
 
Det är inte alla som har turen att träffa en person som man passar perfekt tillsammans med. Men jag har lyckats. Linda finns alltid där för mig. På mina bra dagar men även på mina dåliga. Hon vet allt om mig, känner mig utan och innan. Och det finns inget annat sätt jag skulle vilja ha det på. Det är till Linda jag ringer först om jag vill skratta, gråta, prat eller bara känna att någon finns där. För det gör hon. Hon finns alltid vid min sida. Hon är den jag alltid vill ha vid min sida. 
 
Linda är min andra halva, den halvan som jag uppskattar mest. Hon är den bästa delen av mig och utan henne är jag inte hel. Hon är den som lyssnar när jag har nått att berätta, hon är den som tröstar mig då jag behöver gråta, hon är den som skrattar med mig då jag är glad. Hon är den jag delar allt med och jag försår inte hur hon inte kan bli less på allt mitt prat. 
 
Vissa personer gör en bara lyckligare än andra, och jag hoppas verkligen jag kunde ge henne samma sak som hon ger mig. Jag önskar jag kunde ge henne samma vänskap och glädje. Linda är den personen som älskar mig då jag glömmer bort att älska mig själv. Hon tror på mig och tar alltid fram det bästa ur mig. 
 
Min själsfrände, min idol, min syster. Jag älskar dig.
 
 
 
 

Less

Hejsan nära och kära.
Nej men vad ska jag säga, har varit dåligt med bloggandet de senaste dagens. Men här händer ändå inget speciellt så ni har inte missat nått. Var med linda till akuten igår, hon har ont i halsen min lilla prinsessa. Sedan spelade jag match, en tjej smällde typ av näsbenet på mig. Fick huvudvärk som fan. Begav mig till hanna och mös. Idag beger jag mig till partillebo för att se sävehof möta larvik.


Segt med franska

Sitter och översätter min franska, alltid i sista minuten. Lär dig någon gång majsan!
Sköt dock att köra fys idag på träningen, behövdes även om benen var sega.
Imorgon kommer systern min förbi och sussar här eftersom hon skulle upp före fan och åka iväg till tandspecialisten tror jag det var.
Tänker dock inte skeda med henne, sparkar iväg henne till bäddsoffan. Vill inte gå och bli sjuk!
En fågel viskade i mitt öra att Linda skulle bjuda mig på taco i morgon. Inte dåligt, inte dåligt nånstans!
Vill också skicka en hälsning till Tilda som drar iväg till New York och lämnar mig i tråkiga sverige. Ha det bäst gumman!
Här har ni en bild där jag och tilda leker crim på clarions toalett!


Inte på humör

Inte allt för händelserik dag idag. Klev upp och gjorde bort mitt kemiprov, sen hade vi långt hål som satan så jag, Lovisa och Tilda drog till Jensen och lunchade. På väg tillbaka till skolan tog vi ett stopp på Clarion Post Hotell, gick på toaletten där och drog sedan tre snabba rundor i snurringången. Tur vi är lättroade.
Efter skolan släpade jag mig iväg till ICA och inhandlade mat. Sedan for jag och kollade på min nya lägga i Sävedalen, systern min hade riktigt fint. Linda bjöd mig på mat, lite cola och några filmer. Mysigt värre.
Nu ger jag upp för dagen. 
 
Hörs
 

Vissa dagar är jobbigare än andra

Helgen bjöd på en massa handboll och slutade med en silvermedalj. Rätt besviken efter förlusten i finalen med en boll på förlängningen...
En trött majsan drog sig iväg för att träna handboll imorse. Det var ett par sega ben som sprang på planen.
Fick även tillbaka mitt svenskaprov och mitt matteprov, kan stolt meddela er att jag kammade hem B på båda proven!
När jag klev in genom dörren hemma i lägenheten möttes jag av alla mina kläder i en hög på golvet. Precis som det ska vara..
Tog de sista krafterna jag hade och plockad ihop allt, nu ska jag med eller utan krafter plugga till mitt kemiprov jag har imorgon..


Kläder

Orkar inte packa upp och packa om allt.. Vill bara lägga mig och sova!
Ska ta mig lite kvällsfika, det är jag värd efter denna dagen. Men först måste jag packa klart inför skadevi. Ååh så jobbigt


Come closer

 
Så mina vänner, jag har tagit mig en kort paus från dagens sysslor. Vaknade hungrig som en varg idag, dock var kylskåpet lika tomt som igår. Med kurrande mage tog jag mig till Ica, köpte allt jag fick tag på eftersom jag var så hungrig. 
Resterande timmar har gått och ska gå till att tvätta, städa, plugga, laga mat, packa och ska väl klämma in en power nap mellan allt också. 

RSS 2.0